Followers

Thursday, October 8, 2009

Boring glerr...

Hari ni boring glerr sampai dah tak taw nak watpe, mana taknye satu hari xde kkelas, kalau ikutkan sebenanya ada kelas n ktorg pun dah siap pagi tadi, tapi otw nak gi kelas ustazah tipun jue cakap takde kelas ustazah ada meetg, dapat tw je semua buat muka...huhuhu... biasanya kalau cakap xde kelas je semua hepy tp hari nie terbalik plak, mana taknye sebab semua dah boring glerr, semalam dah lah satu jam je kelas, hari nie dah bersiap takdee kelas plak...huhuhu... membazir baju rasanya...lepas ustazah cakap xde kelas je semua berfikir nak watpe la pagi td, nak gi maktabah tak bukak lg., nak gi lab pun tak bukak lagi, nak gi cafe semua pose, akhirnya ambik keputusan dok lepak kat meja bulat yang dekat dengan asrama... macam2 yang ktorg borakkan sampai siap ada yang ajak gi bandar la, buat perancangan gi kelantan lawat mentor la n macam2 tapi semuanya tak jadi.. lastnye....ju n k.tho bi blog a coz nak betulkan laptop, aku, mai, zida n awer balik bilik... tapi sebelum masing2 bawak haluan sempat lagi ktorg berposing..hehehe....
sampai bilik lagi la boring glerr tak taw nak watpe...apa lagi kemas bilik la untuk menghilangkan boring, tengah mengemas zida datang bilik, ktorg borak2 sampailah nyanyi sama2 nak ilangkan boring, tengah nyanyi jue plak datang join sekali..sampailah kul 12 lebih masing2 ngantok...jue balik bilik, zida tdo kat katil aku, n aku bertahan sebab nak tunggu zuhur, jadi wat la ape yang patot, siap kan surat perlantikan penasihat alumni...lepas solat je ingat nak baca titas, tapi titas yang baca aku...huhuhu... ni akibat kalau dah boring glerr.........esok da cuti xtaw la apa pengisian plak erk...pepun kene tunggu esok baru taw...

4 comments:

M.N. Fikri B. Zool said...

erm... boring sgt ke??? erm.. klo da boring sgt.. jln la ke ukm ni.. huahuahuahua.. mcm2 ade kt sini.. kahkahkah

روسمياتي بنت حاج بيلاء said...

salam kepada fikri..ish takkan kerana boring nak berhabis duit gi sana..jaoh tu..kalau balik kg ada gak pekdahnye...huhuhu...

iNsAn TerPiLiH said...

bi blog?x pham ar tik....haha=)len kali sblom pblish post tgk ejaan...hahahah

zied@gmail.com said...

comelkan gambar2 kite..
huhuhuuu