Followers

Thursday, August 13, 2009

cuti....seronoknyer...balik kampung :)

Lama tak update blog, rindu plak , sebelum ni dapat bukak je x dapat nak update coz banyak kuliah n aktiviti,..
Alhamdulillah...pagi tadi jam 7lebih dah sampai rumah..semalam bertolak dari UDM kul 6.30 coz tiket kul 8.30 malam...hehehe gerak awal takut ketinggalan bas...dah la tiket dah habis...asalnya ana, ju, & ain plan tak nak balik cuti mid sem ni coz banyak keje nak buat, sampaikan ktorang x beli tiket pun...masa ana gi konvensyen kat KL sahabat ni bagi msj soh pikir mula nak balik ke dok...bila pikir2 seminggu lama gak, kalau balik seronok jugak dapat sambut pose kat rumah..hehehe..dah lah tahun lepas tak dapat sambut pose kat kg...akhirnya keesokkan hari selepas balik dari KL malam tu jugak kami kua cari tiket sebab kami dengar kawan2 kata tiket 14 dah banyak habis..sampai kat kaunter tiket kami tanya lah kat akak yang jaga kaunter " kak, tiket 14 malam ada lagi x? " akak tu jawab sory lah dik dah habis... " 13 kak? " " pun habis" kecewanye masa tu tak terkata...tp nak balik punye pasal ty lagi " kak 12 malam ? akak tu sengih " ada, nak berapa? " alhamdulillah akhirnya kami beli jugak tiket 12 malam walaupun sebenarnya 13 tu ada kelas...kami pikir kalau 15 pun takde tiket x mau kami balik 16...huhuhu...alhamdulillah lepas runding dengan madam, kelas BI untuk 13 tu diawalkan, kira kami ponteng sekelas je la " komunikasi dakwah " alhamdulillah kami jd pembentang terawal, jadi dapatlah ponteng kelas...hehehe...bila pikir2 mula wah nak balik punye pasal sanggup kami ponteng kelas...hehehe..harap kepada pembaca jangan ikut tau tabiat ana ni...

2 comments:

iNsAn TerPiLiH said...

salam..pengajaran!!!lain kali sebelum wat keputusan,sape susah..diri sendiri kn..tggal klas=)....

M.N. Fikri B. Zool said...

erm.. pontaneg ea~~~~ ckp kt lec. hihihihi... selamat bercuti la..